Ingatlanbazár

2022.05.08. 15:30

Modern vonalak almádi területén, avagy egy 185 milliós ház képei

Az almádi ingatlan egyértelműen az új idők és vonalvezetés hírnöke. Bár az épület már lassan 10 éves, még mindig frissnek hat a látvány. Nézzen szét egy modern épületben, kívül és belül!

“Almádi Vörösberény városrészében vált eladóvá ez a 2013-ban épült, kifogástalan minőségű, 253 nm hasznos alapterülettel rendelkező 3+3 szobás, kétszintes, duplakomfortos családi ház, 955 nm-es telken. 52 nm terasz került kialakításra, ennek kb. 70 %-a fedett. A ház a jelen kor magas minőségi- és esztétikai elvárásainak is maximálisan megfelel. 

Az egyedi tervezés, a burkolatok, a letisztult forma- és színválasztás egy nagyon hangulatos, elegáns megjelenést eredményeznek. Kifejezetten tágas terek jellemzik,a nappaliban nagy belmagasság, ezek teszik egyedivé és exkluzívvá a belsőt. (az alsó szint akár akadálymentessé is tehető). [...] Az elegáns nappaliban egy sarokkandalló is helyet kapott. A ház felszereltségének színvonalát emelik még az elektromos kapu és garázsajtó, kaputelefon, a fűtött garázs, a korszerű, gépesített konyha is. A kert rendezett, parkosított, ahol egy 15 nm-es tároló faház is elhelyezésre került. A ház elhelyezkedése ideális: jól megközelíthető, csendes környezet, remek infrastruktúra.”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!