Ingtalanbazár

2023.10.07. 11:30

Kicsit holland és mégis magyar. Mutatjuk!

Ez az ingatlan Badacsonytördemicen mindent tud: panoráma, kerti medence, szuterén, kertilak, nyárikonyha, terasz, erkély, pince - kettő is - gyümölcsfák, szőlő, virágok. És nem utolsósorban a Balaton! Ha olyan nagyszülő akar lenni, akihez az unokák rohannak, ahogy indul a vakáció, akkor vegye meg. De akkor is érdemes magunkénak tudni, ha egy házat szeretnénk a magyarok tengerénél.

Forrás: Ingatlanbazár.hu

“Egy kicsit magyar, egy kicsit holland stílusú lakóház vált eladóvá a Badacsony lábánál! Badacsonytördemicen található az a lakóház, ahol egy helyen mindent megtalál! Balatoni panorámát, kerti medencét, hűvös szuterént ahol a nagy melegben jólesik a pihenés, kertilak, nyárikonyha, 2 fürdőszoba, klimatizált hálószobák, terasz, balkon, hűvös pince a tároláshoz, aztán egy másik pince, amely borozónak van kialakítva a ház vendégei részére.

Az udvaron kellemes, árnyas kiülők, gyümölcsfák, szőlő, gyönyörű virágok, panoráma a Badacsonyi hegyre, a Balatonra , egyszóval igazi édenkert !

A különleges ingatlan alkalmas állandó lakhatásra, de az igazi hangulatát a jelenleg is használt, nagyszülők által kialakított paradicsomi állapot uralja, ahol a nyári időszakban a család apraját - nagyját , az unokákat vendégül lehet látni .

A hűvösebb időszakban pedig a kandalló mellett pihengetni, télen pedig élvezni a csendet, a panorámát a gáz központi fűtéssel rendelkező épületből.

A ház alapterülete 65 m2, tetőtér 41 m2, 2 terasz 26 m2, valamint a két pince, szuterén , nyári konyha , stb, tehát az összes hasznos alapterület kb. 170 m2.

A telek jelenleg 912 m2, amely 608 m2 bővül, feltüntetése folyamatban.

A tulajdonosok imádattal gondozott kis hajlékukat most szeretnék a teljes berendezéssel eladni, hogy más család számára is hasonló, sok boldogan eltöltött időszakkal, emlékkel tudjon szolgálni.”[...]

További igényes házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!