Ingatlanbazár

2023.12.23. 14:03

Reális árú fűzfői lakás a Balaton szerelmeseinek

Ez az ingatlan nem fogja elvenni az életidejét, mert ideális méretű, és a családja is elfér benne. Nemcsak nyaralásra alkalmas, de ki is adhatja, ha éppen nem használja ki. Erkélye is van, ráadásul extrém alacsony a rezsije. Így befektetésnek is kiváló! 

Forrás: ingatlanbazár

“Eladó egy 2006-ban emeletráépítéssel épült erkélyes lakás a Balaton partjától nem messze, Balatonfűzfő csendes részén, a Gagarin utcában.

A 44 négyzetméteres, erkélyes lakás lakás több apróbb felújításon, festésen esett át, legutoljára 2 éve volt teljeskörűen kifestve. A ház panelprogramban részt vett, így a lakás rezsije extrém alacsony. A Balaton part karnyújtásnyira található a lakástól, így akár állandó lakhatás céljából, akár időszakos használatra is kiváló választás.

Forrás: ingatlanbazár

A közelben boltok, iskola, óvoda, bölcsőde is található, így akár fiatal párok számára is tökéletes első közös lakásnak!

Nézze meg, szeressen bele új otthonába!

.”[...]

További állandó lakhatásra is alkalmas balatoni  lakásokat keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!