Iszkáz

2016.12.20. 09:17

Életörömmel ünnepeltek

Iszkáz - A gyermekkori angyalkákat, a várva várt csodát, az ünnep fényét és a meghittséget idézte köszöntőjében Cseh József polgármester, amikor meggyújtották az adventi koszorú negyedik gyertyát.

Penk Tímea

Arra kérték a jelenlévőket, hogy vigyék haza és adják tovább a szeretet gyertya lángját, amely minden ember szívét lángra lobbantja és a nehéz időkben is világítani képes.

Fotó: Iszkázi önkormányzat

A szeretet ünnepére készülődve a faluházban is kigyúltak a fények. Az Életöröm nyugdíjasklub tagjai és a gyerekek egy része zenés-verses összeállítással készültek a szeretet jegyében, majd a Melyiket a kilenc közül című jelenetet adták elő szüleik örömére. A műsort Cseh Józsefné klubvezető tanította be.

Fotó: Iszkázi önkormányzat

Az est meghitt hangulatát sugározta az Adrenalin együttes is, a dalok a szent karácsony éj, a szeretet, a meleg családi otthon érzését keltették. A közös ünneplés, az emlékek felidézése és a meghitt beszélgetés mellé a finom forralt bor és a bejgli sem maradhatott el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!