Kézilabda

2007.07.23. 02:29

Folytatódik a kéziláz

Balatonfüred (hg) - Megkezdi felkészülését a kézilabda NB I újonca, a Balatoni KC. A klub ma este 18 órakor sajtótájékoztatót tart, azt követően pedig nyilvános edzés, majd szurkolói ankét következik a füredi csarnokban.

Horváth Gábor

Az NB I/B-s kézilabda-bajnokság nyugati csoportjában ezüstérmet szerző együttes sporttörténelmet írt, hiszen balatonfüredi csapat még sosem szerepelt labdajátékban a legfelső osztályban. A város éppen ezért érthetően a feljutás óta kézilabdalázban ég, a hétfői sajtótájékoztatót és a nyilvános edzést szurkolói ankét követi a Balaton szabadidőközpontban.

Megkezdik a következő szezonra szóló bérletek árusítását is, előre borítékolható, hogy az első osztályban még a eddiginél is nagyobb érdeklődést kíséri a füredi kézisek szereplését.

A sajtótájékoztatón az új igazolások, valamint a következő idény céljai mellett ismertetik a szeptember eleji nemzetközi kézilabda-fesztivál programját is. A rangos balatonfüredi tornán az MKB Veszprém, a Dunaferr, a szlovák Tatran Presov és a horvát Zágráb szerepel majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!