Kézilabda

2011.05.18. 13:19

Már csak két hazai

Balatonfüred - A PLER KC együttesét fogadja a férfi kézilabda NB I 5-8. helyért zajló rájátszásában a Balatonfüredi KSE alakulata pénteken 18 órai kezdettel.

B. Virág Rita

A balatonfürediek az előző héten nem várt, 26:23-as vereséget szenvedtek Kecskeméten, így az ötödik hely megtartásáért mindkét hátralévő hazai meccset hozni kell. Ráadásul az utolsó bajnokin nem elég pusztán nyerni, legalább három góllal kell felülmúlni a csurgói riválist.
- Kecskeméten mindössze negyedórás periódus akadt, amikor kifejezetten jól játszottunk. Sajnos ugyanez volt a probléma már a Csurgó ellen is. Ennyivel pedig nagyon nehéz, mondhatni lehetetlen győzni - összegzett Sótonyi László, a BKSE szakvezetője.

 

 

A tréner kifejtette, visszatérő gond, hogy a csapat a rájátszásban nem tudta megismételni az addig nyújtott kiemelkedő, koncentrált játékot. - Úgy érzem, sikerült átbeszélnünk a problémákat. Azt láttam, hogy egy kicsit görcsössé vált a társaság. Az elmúlt mérkőzéseken hiányzott az a szenvedély a játékból, amivel képesek voltunk idegenből is értékes pontokat hozni. Ezen pénteken  változtatni szeretnénk.
Kecskeméten a jobbszélső Tombor Csaba combja csúnyán meghúzódott.
 
- Az elmúlt két bajnokin túl sok gólt kaptunk, a védelemtől és kapusainktól is javulást várok. Természetesen a támadószekciótól is pontosabb játékra számítok. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!