Kézilabda

2012.05.10. 16:03

Szépen búcsúzni

Veszprém - Különleges eseményhez érkezett a megyeszékhely NB I-es női kézilabdacsapata. A Veszprém Barabás KC szombaton (18.00) a szezontól, egyben az együttes és a klub jelenlegi formájától is búcsúzik hazai közönsége előtt.

Horváth Gábor

Mint ismeretes, a veszprémi női kézilabda együttes a következő idényben a győri egyesülettel együttműködve szerepel majd az NB I-ben. Addig azonban még itt van az aktuális idény, amelyben a múlt héten nagy lépést tett az ötödik hely megszerzése felé az alakulat.
 
- Kemény, egyben élvezetes ütközet volt - mondta el az Alcoa elleni 31:20-ra megnyert meccsről Gyurka János.

A veszprémiek szakvezetője hozzátette: a győzelem csak akkor lesz értékes, ha szombaton legyőzik a Debrecent.


 
- A problémáink nem lettek kisebbek, ettől függetlenül készülünk az utolsó hazai találkozónkra. Mindenképpen szeretnénk szépen búcsúzni. Nem hiszem, hogy bármelyik együttes meg tudná lepni a másikat. A legfontosabb, hogy az akarat és az elszántság ugyanolyan mértékű legyen, mint amilyen idegenben volt - fogalmazott az edző.

Az 5-8. helyért zajló rájátszásban a Barabás jelenleg két pont előnnyel ötödik. A csapat jövő héten a Vác otthonában zárja majd az idényt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!