Kézilabda

2012.09.27. 18:46

Három hét szünet után bajnoki meccs jön

Veszprém - A Veszprém Barabás KC első ligás női kézilabdacsapata három héten keresztül készülhetett a szombati, Fehérvár elleni mérkőzésre.

Novothny Ottó

Róth Kálmán, a veszprémiek mestere elmondta, hogy sok munkával telt az idő, illetve egy edzőmérkőzéssel a Hypo NÖ ellen. A Barabás alapos verést kapott az osztrákoktól.

- Az edzések miatt nagy különbséggel kaptunk ki, tompák voltak a lányok - mesélte Róth Kálmán. - Ugyanakkor jókor jött a pofon, hiszen tapasztaltam már némi "arcoskodást", vagyis többen is azt hitték, hogy odafigyelés nélkül is jönnek az eredmények. Most bebizonyosodott, hogy ez nem így van. Elkezdtük a frissítést, a Fehérvár erős  játékoskerettel rendelkezik. Nem vagyunk esélytelenek, de a győzelemért mindenkinek teljes figyelemmel kell játszania.

A szombaton 19 órakor kezdődő csata vendégszereplője a BSE-t 38:24-re verte, a VBSK "csak" 26:22-re, így izgalmas csata várható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!