Kézilabda

2012.10.15. 15:47

A fürediek sem nyeretlenek már, a Veszprémet verték

Megyei körkép - A megyei rangadón megszerezte idei első sikerét a Balatonfüredi KSE II alakulata a férfi kézilabda NB I/B-ben. Az Ajka és a Várpalota viszont egyaránt kikapott.

Munkatársunktól

BKSE II_MKB II
 20:19 (10:9)
Balatonfüred, 300 néző. V.: Arnold, Temesi. BKSE II: KAKAS - NAGY D. 6, Pordán 3, Bánhidi 1, Sinka, TÖRTELI 3, Tárkányi 1. Csere: Kurán (kapus), GERDÁN, SZÖLLŐSI 4/3, Gergely 2, Vasvári, Mátó, Csóka. Edző: György László. MKB II: Borbély - Kisék B., Gál 2, Gulás 2, VIZES 7, Pesic1,  Bujdosó 1. Csere: Kisák M. (kapus), Kanczel, Albert-Tóth, Szeitl, STRANNIG 4, PRICZEL 2, Pásztor, Lakics, Horváczki. Edző: Csoknyai István.
Kiállítások: 14, ill. 12 perc.
Hétméteresek: 4/3, ill. 6/4.
 
A két fiatal csapat összecsapása végig izgalmasan alakult, hol a hazaiak, hol a vendégek vezettek, de legtöbbször döntetlen állást mutatott az eredményjelző. Elsősorban a küzdelem dominált, nagyon kevés gól esett mindkét félidőben. Egy döntetlenízű mérkőzésen a hajrában végül György László tanítványai szerezték meg a győzelmet.

FTC-PLER II_KK Ajka
 30:25 (13:10)
Budapest, 50 néző. V.: Dohány, Varga. Le Belier KK Ajka: SARMON - Rideg 1, Schmidt 1, Földesi 3, Erőss 4, Ignácz K. 1, Paár 4 (1). Csere: Ignácz, Heizer (kapusok), Tarlósi 7, Bajnóczi 2, Márkus 1, Huszti 1, Mékli, Meiczinger, Pék. Edző: Cziráki Zsolt.
Kiállítások: 12, ill. 16 perc.
Hétméteresek: 43, ill. 51.

Hiába kezdett jól az Ajka, a fiatal házigazda 3:6-ról 10:6-ra fordított. A játékrész végéig a vendégek igyekeztek felzárkózni, de három gólnál közelebb nem sikerült. Szünet után az öltözőben "ragadt" az ajkai csapat, a fővárosiak pedig tetszés szerint érték el góljaikat és növelték a különbséget. A végén egy 3:0-s szériával már csak kozmetikázni tudott az eredményen a Le Belier.
 
A Várpalotai Bányász SK Komlói Bányász összecsapásról, amely egyébként 29:23-as vendégsikerrel zárult, nem érkezett részletes beszámoló.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!