Kézilabda

2014.01.11. 13:32

Csapatépítésre remek lehetőség a disznóölés

Balatonfüred - Ezúttal nem a délelőtti edzés miatt kellett korán kelniük a Balatonfüredi KSE NB I-es férfi kézilabdázóinak: csapatépítő bulit tartottak, disznót vágtak a sportolók.

Szokatlan időpontban, szombat kora reggel találkoztak a füredi kézisek a helyi Cimbora Grillkertben, ahol a tulajdonos kézilabda drukker, Sándor László látta vendégül őket. Ezúttal azonban az ennivalót maguk a játékosok és a klubvezetők készítették el, ugyanis disznót vágott a társaság.

Csapatépítésre remek lehetőség a disznóölés, amin a füredi kézisek örömmel vettek részt. Fotó: Zwicker Tamás

Reggelire sült vér készül, aztán kolbászt töltöttek, töltött káposztát, húst levest főztek, pecsenyét sütöttek Sótonyi László tanítványai. Információink szerint a műveleteket a két szakácsnak tanult kiválóság, Kovács György és Tombor Csaba irányította.

Megtudtuk azt is, a csapat karácsonykor elhalasztotta az ajándékozást, s most kerítettek sort rá. Az ínycsiklandó, finom ebéd után adták át egymásnak vicces, tréfás meglepetéseiket a játékosok. Egyedül Sótonyi Lászlónak kell még tovább várni, aki Zdolik Bencét húzta, mert a fiatal átlövő az Európa-bajnokságra utazott a válogatottal.

A disznóvágás nagyszerű hangulatban ért véget, s a gárda megegyezett abban, hogy jövőre sem hagyják ki ezt a programot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!