nem árt az óvatosság

2019.05.04. 07:01

Telekom Veszprém: Hatvanpercnyire Kölntől

Története során nyolcadszor juthat be a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjébe a Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttese.

B. Virág Rita

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Az évad eddigi legfontosabb összecsapása vár a Telekom Veszprém férfi kézilabdázóira, amely a regnáló német bajnok, az SG Flensburg-Handewittal szemben harcolhatja ki a hőn áhított Final Fourt.

A bakonyiak kifejezetten jó pozícióból várhatják a szombaton 17.30 órakor kezdődő összecsapást, hiszen az idény legkiválóbb teljesítményével hat góllal (22-28-ra) diadalmaskodtak a Flens Arénában.

Ettől függetlenül egész héten arról beszéltek a veszprémi csapat képviselői, nem nyugtatta meg őket a hat gól, sőt mi több, fokozott óvatosságra inti őket, mert a Flensburg a világ egyik legjobb együttese és idegenben is képes a bravúrra.

Maik Machulla, a németek edzője például azt nyilatkozta, tisztában van vele, hogy igazi „pokol” vár rájuk Veszprémben, ám bíznak a csodában és egész héten ezért dolgoztak.

David Davis, a Telekom Veszprém szakvezetője pedig a klub hivatalos oldalán azt nyilatkozta, csakis győzelemben gondolkodnak. „Tisztában vagyunk vele, ha egy pillanatra is elalszunk, mindennek vége” – hangsúlyozta.

A szurkolók is jól tudják, a megszokottnál is nagyobb szükség lesz rájuk kedvenceiknek. Az O szektor élőképpel készül a mérkőzésre és a törzsdrukkerek olyan hangulatot ígérnek, amelyben csakis győzelemre törhetnek a Davis-tanítványok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!