Kosárlabda

2012.11.16. 08:44

Hiányos készülés

Veszprém - A tabella utolsó helyén álló Pécset fogadja pénteken este 18.30-kor az NB I/B-s veszprémi kosárlabdacsapat a Vetési csarnokában. A VESC betegségek, sérülések miatt hiányosan lép pályára.

Szabó Zsuzsanna

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, legutóbb súlyos vereséget szenvedett a VESC férfi kosárlabdacsapata. A MAFC otthonában 41 ponttal, 103:62-re kaptak ki. Kovács Nándor, a veszprémiek edzője elmondta, reméli, hogy a legutóbbi fiaskón már mindenkinek sikerült túltennie magát.


 
- Számos probléma kíséri így is a felkészülésünket. Többen sérüléssel - köztük egy játékosunk orrtöréssel  küszködnek, másokat pedig betegség miatt kell nélkülöznünk. Így meglehetősen hiányosan, több játékost nélkülözve tudunk majd pályára lépni. Ennek ellenére természetesen bizakodva állunk a mérkőzés elébe. Nem csak a győzelem az elfogadható eredmény - tette hozzá.

Az egy hellyel előrébb álló Veszprém a tabellán jelenleg utolsó helyet elfoglaló Pécset fogadja pénteken  az NB I/B nyugati csoportjának hatodik fordulójában. A vendégek tavaly óta nagy változáson mentek keresztül, a csapat sok új taggal bővült, így viszonylag ismeretlenek.  Egy kiemelkedő szintű játékosuk van, akit mindenkép semlegesíteni kell  fogalmazott Kovács Nándor.
 
A szervezőktől megtudtuk, a mérkőzés szünetében dobóversenyt rendeznek a gyerekek között. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!