Kosárlabda

2014.03.27. 12:00

NB I/B-s mérkőzés magas hőfokon

Pápa - Az NB I/B-s kosárlabda bajnokság felső házában nem pihennek a résztvevők: pénteken 18.00 órakor a Motax Concordia Pápa az Eger együttesét fogadja.

Novothny Ottó

A pápaiak harmadik helye az alapszakaszban komoly, de roppant kellemes meglepetés. A Motax így a legjobb nyolc között folytatja a küzdelmeket. A nyugati csoportban Törökbálint (19 győzelem, 3 vereség), Bonyhád (19/3), Pápa (16/6), TF (16/6), míg a keletiben MAFC (19/3), Eger 18/4), Kecskemét (16/6), Debrecen (15/7) sorrend alakult ki.

A Pápa az Egert fogadja (Fotó: Penovác Károly)

- Nehéz mérkőzés lesz az Eger elleni, ráadásul egyelőre bizonytalan, hogy kik léphetnek majd nálunk pályára kezdte - Vajda Balázs a pápaiak játékos edzője. - Kálmán László eltiltása még nem ismert, Henrik István pedig egész héten sérüléssel bajlódott. Ettől függetlenül jó meccset várok a maitól, hiszen ellenfelünk jól védekezik és negyvenpercen át keményen hajtanak. A rájátszásban nekünk egyetlen célunk van: egyrészt önfeledten játszani, örülni ennek a felsőházi sikernek. Másrészt az eddig kevesebb játéklehetőséget kapott fiataljainkat mélyvízbe dobni, hiszen mostantól magas hőfokú mérkőzéseken edződhetnek, ráadásul később remekül hasznosítható tapasztalatokkal gazdagodhatnak. Bízom benne, hogy szurkolóink is kitartanak és együtt harcoljuk végig ezt a nyolc mérkőzést. Közülük minél többet szeretnénk megnyerni, ez lehet még célunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!