Külföld

2009.03.04. 16:54

Szextingelnek az amcsi tinik! - micsoda?

<b>USA</b> - Az amerikai tinilányok 22 százaléka, a fiúk 18 százaléka tett közzé a neten teljesen vagy félig meztelen, sőt pornografikus képet magáról.

nincs nev

Új fogalom jelent meg a tengerentúlon: szexting-nek hívják, ha tinik magukról meztelen képeket tesznek fel internetes oldalakra vagy küldenek el e-mailben. 

Egyre több fiatal körében terjed ez el Amerika szerte. Berkshire egyik középiskolájában például legalább egy tucat diák küldött személyes e-mailben kifejezetten pornó képeket, amelyek nyilvánosságra kerültek. Magán célból készültek a képek, de aztán a neten sokmindenki láthatta - értesült a Hírszerző. 

Ebben a konkrét esetben eljárás indult, mert 18 éven aluli diáklányokról volt szó. A fiatalok nincsenek tisztában tetteik következményeivel: szerintük csak a figyelemkeltés miatt csinálják a meztelenkedést, ami nem jelenti a szexkapcsolat létesítésének szándékát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!