Külföld

2009.08.13. 06:54

Újabb ajánlat: 20 tehén és 40 kecske Clintonék lányáért

Nairobi - 20 tehenet és 40 kecskét ajánlott fel Clintonék lányért egy kenyai férfi - nem először.

MTI

Az immár 39 éves Godwin Chepkurgor másodszor kéri feleségül az Egyesült Államok volt elnökének, Bill Clintonnak, és jelenlegi külügyminiszterének, Hillary Clintonnak a lányát, Chelsea-t. Először 2000-ben írt lánykérő levelet a Nairobiban lakó férfi Bill Clintonnak, ám azóta sem kapott választ. 

A minap aztán megismételte a próbálkozást, ezúttal az apa helyett az anyához fordult, aki nemrégiben Kenyában járt, de nem családi okból, hogy végre választ adjon a 2000-es lánykérésre, hanem mint külügyminiszter. Ebben a minőségében tartott nyitott fórumot a Nairobi Egyetemen, és ott kapta az ajánlatot lánya kezére. Hillary Clinton megígérte Chepkurgornak, hogy elmondja lányának a tehenes-kecskés ajánlatot, de ennél többet nem ígért - adta hírül az East African Standard című kenyai lap.

Chepkurgor amúgy nős, de csak egy felesége van. Mivel Kenyában megengedett a többnejűség, így a frigynek nem lesz jogi akadálya, ha Clintonék kapva kapnak az ajánlaton.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!