Külföld

2010.01.06. 12:59

Késhet a negyedik Pókember

Nem tud megegyezni a forgatókönyvről Sam Raimi, a Pókember-sorozat rendezője és a szériát gyártó Sony filmstúdió, ezért késlekedhet az új epizód bemutatása.

MTI

A közönséget és a kritikát egyaránt elvarázsoló Raimi a képregényből Keselyű figuráját szeretné bevonni újabb gonoszként a készülő filmbe, ám a stúdió inkább egy romantikus szálat erősítene: ők a tolvaj Fekete Macskát részesítik előnyben - számolt be a THR.com.

A szkript a huzakodás miatt már a negyedik változatban készült el. Az elsőt James Vanderbilt írta, a kulcsverzió megalkotásával 2008 októberében David Lindsay-Abaire Pulitzer-díjas színdarabírót bízták meg, tavaly pedig a Sony bevonta a munkába Gary Rosst is. A legfrissebb forgatókönyvet Alvin Sargent tette le az asztalra.

A Sony bennfentesei erősködnek, hogy a mozi tarthatja az előzetes ütemtervet, és a késlekedés ellenére 2011 májusára moziba kerülhet.

A perpatvar ellenére a hollywoodi portál szerint a film produkciós munkálatai nyáron megkezdődhetnek, ám a szakértők a 2011 nyári bemutatót valószínűbbnek látják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!