Kultúra

2009.11.25. 20:20

Csókol, Anyád!

Veszprém - Vári Évával és Nagy Ervinnel a főszerepben a Csókol, Anyád! című előadást láthatja a Petőfi Színház közönsége.

Balla Emőke

Az anya pillanatok alatt képes őrületbe kergetni az ő kicsi fiát, aki egyébként felnőtt, sőt, elvált ember  a mama közbenjárása miatt lett elvált. A mama úgy oldja meg a feszültségeket menyével, hogy lefizeti, tűnjön el a színről. Scheldon Levine összeomlik, de annyi életösztön még maradt benne, hogy elmeneküljön az ország túlsó végébe, nehogy a drága mama megint megoldjon valamit.

A szerzőpáros, Sam Bobrick-Julie Stein kiterjedt levelezés formájában bontja ki anya és fia komikus egymásra utalt és egymástól elszakadni vágyó viszonyát.

Az Orlai Produkciós Iroda előadását, a Csókol, anyád! című vígjátékot november 28-án, szombaton este mutatják be be a Petőfi Színházban. Az anyát Vári Éva, fiát Nagy Ervin alakítja. Az előadást Znamenák István rendezte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!