Kultúra

2013.12.19. 12:20

Ajándék idősektől időseknek

Úrkút - Az Orgonavirág Nyugdíjas Klub Kórusa idén először karácsonyi műsorral kedveskedett a Veszprémi Életöröm Idősek Otthona lakóinak.

Tóth B. Zsuzsa

Az úrkúti kórusok egész évben aktívan dolgoznak, számos eseményen részt vesznek, fellépnek, miközben őrzik a nemzetiségi hagyományokat is. A nyugdíjas klubnak külön kórusa van, amelynek tagjai ugyancsak kiveszik részüket a közösségi munkából. Ezúttal a karácsonyi énekek mellett verseket és vidám dalokat is előadtak, hogy örömet szerezzenek. Az otthon lakói pedig nagy szeretettel fogadták az előadást, meghatódva hallgatták a szintén meghatódott szereplőket. A nyugdíjas klubtagok apró ajándékkal ugyancsak kedveskedtek a gondozottaknak, nagy meglepetést okozva körükben.

Az úrkúti nyugdíjasok kórusa korosztályuk tagjait lepte meg. Fotó: Somogyi Imréné

Az együtt töltött néhány óra a karácsonyi hangulat bűvöletében telt, az idősek könnytől csillogó szeme hálát, szeretetet sugárzott. A szereplőké úgyszintén, hiszen szeretetet adni, kapni egyaránt a legszebb dolog a világon. Az otthon vezetője és a gondozók szíves vendéglátása, valamint a gondozottak hálás tekintete viszonozta a kórus nagy szeretettel készült műsorát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!