Lóerő

2017.04.06. 14:35

Komoly csaták a dobogós helyekért - Jól szerepeltek a veszprémi pilóták

Veszprém - Nyarat idéző meleg és családias hangulat jellemezte a pécsi szlalomversenyt április elején. Az 56 nevező között több veszprémi pilóta is rajthoz állt.

Napló-információ

A versenyzők ötször teljesíthették a körülbelül 1500 méter hosszú, technikás pályát. A dobogós helyekért komoly csatákra került sor, így körről körre változott a sorrend kategóriánként.

Todero Zoltán, Pathy László és Varga Norbert a díjkiosztón Fotó: SR Sport Egyesület

A délutáni díjkiosztón a veszprémi versenyzők előkelő helyeket foglaltak el a dobogón: 0-800 köbcentiméterig Pathy László Trabanttal az első helyre került, a 800- 1500 köbcentisek kategóriájában Mulicz László (SR Sport Egyesület) a 7. helyen végzett a mezőny leggyengébb szériaautójával. Kandikó Ákos a Proto kategória harmadik helyét szerezte meg épített csővázas, Kawasaki motoros Peugeot-jával, Temesvári Miklós és Temesvári Martin a gyengélkedő Ladával a népes Lada-kategória 17. és 20. helyén végzett.

Az abszolút értékelésben is szép eredmények születtek: Pathy László a 800-as Trabantjával az abszolút 1., Kandikó Ákos az abszolút 4., Mulicz László pedig az abszolút 18. helyet érte el.

Mulicz László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!