SR Sport Egyesület

2018.09.13. 18:00

Benzinnel vannak beoltva: Verseny verseny hátán

Az SR Sport Egyesület tagjai feltehetőleg benzinnel vannak beoltva, hiszen sosem unatkoznak. Szinte minden hétvégére kitalálnak valamit, hogy részt vehessenek valamilyen technikai sportrendezvényen.

ml

A VII. Marsal Trophyról tárgynyereményekkel térhetett haza a csapat Fotó: SR Sport Egyesület

Az elmúlt hétvégén szlalomversennyel kezdték a szeptembert, de a második hétvégén sem unatkoztak, hiszen szombaton a VII. Marsal Trophy tájékozódási versenyen vettek részt, ahol három különböző helyszínről rajtoltak (Litér, Tét, Badacsony), és mindenkinek Ajka-Bakonygyepesen volt a befutója. Minden kört teljesítőnek tizenöt plusz három bónusz feladatot kellett megoldani egy száz, százhúsz kilométeres túra alkalmával, és felkeresni a környék nevezetességeit, hogy megoldják és összeszedjék a kétszáz maximális pontot. Az egyesület tagjai bizakodóan vágtak neki a túrának, hiszen az elmúlt években többször is a dobogó előkelő helyein végeztek. Most ugyan voltak náluk jobban teljesítő csapatok is, így „csak” tárgynyereménnyel térhettek haza, de mindenki ügyesen teljesített.

A VII. Marsal Trophyról tárgynyereményekkel térhetett haza a csapat Fotó: SR Sport Egyesület

Vasárnap a Veszprém Gokart vámosi pályáján küzdöttek, ahol időmérős versenyen két különböző pályanyomvonalon két különböző gokarttal kellett a legjobbat kihozniuk magukból a pilótáknak. A 26 pilóta az öt-öt perces etapokon elért négy legjobb idejét adták össze, ami alapján kialakultak a végleges eredmények.

Eredmények kategóriánként:

A csoport: 1. Jakab Armand, 2. László András, 3. Ender Martin. B csoport: 1. Holczer Péter, 2. Mulicz László, 3. Pataki Attila. C csoport: 1. Navratyil Zsolt, 2. Klepeisz Zoltán, 3. Békefi Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!