Lóerő

2022.12.04. 16:39

Bútorék nyerték a Mikulás ralit

A Citroën C3 WRC-vel versenyző Bútor Róbert, Tagai Róbert duó nyerte a vasárnapi 26. Fenstherm Kontakt - Mikulás Rallye küzdelmeit.

Juhász-Léhi István

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Az első két gyorsasági szakasz után némi meglepetésre a Klausz Kristóf - Papp Tamás (Skoda Fabia Rally2) kettős vezette a ralit, ám Bútor úgy nyerte meg a harmadikat szakaszt, hogy ugyan minimálisan, de örülhetett az első kör végén, hiszen az összetettben is átvette a vezetést. 

A szervipark után a második körben is megvillant Klausz - hozta a negyedik szakaszon a Nagylőtért - , majd Bútor az utolsó két gyorsaságin jelezte, hogy az idei Mikulás rali elsősége az övé. A harmadik helyet a Martin - Berendi Dávid (Škoda Fabia Rally2) páros szerezte meg.

A 26. Fenstherm Kontakt - Mikulás Rallye végeredménye 6 szakasz után (nem hivatalos): 1. Bútor Róbert - Tagai Róbert (Citroën C3 WRC), 2. Klausz Kristóf - Papp Tamás (Skoda Fabia Rally2) +8.6 mp, 3. László Martin - Berendi Dávid (Škoda Fabia Rally2)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!