Telekom Veszprém

2013.08.02. 16:46

Egymásra utalva az MKB játékosai

A kislődi kalandparkban töltötték a péntek délutánt az MKB Veszprém kézilabdázói.

Kovács Erika

A csapatépítő együttlét elérte célját. Összekovácsolja az embereket az, ha egymásra vannak utalva, ha adott feladatokat együtt kell megoldaniuk. Ekkor kiderül, ki mire képes, mennyire törekszik az együttműködésre, a közös munkára, mennyire figyel a másikra, illetve mennyire ismeri társát, és természetes saját magát. Ezeket a megállapításokat különösen csapat játék közben illik megfogadni, például egy sportmérkőzésen, ezért érdemes néha pályán kívül is együtt tölteni az időt, adott esetben játékos körülmények között.



Emiatt mentek csapatépítő tréningre pénteken az MKB Veszprém KC kézilabdázói Kislődre, a Sobri Jóska nevét viselő legnagyobb hazai kaland-, és élményparkba, ahol két csapatra osztva mindenki próbára tehette ügyességét, bátorságát, erejét. A délután kitűnő hangulatban, nagy vidámságban telt, a játékosok sokmindent kipróbáltak, többek között a gerendatáncot, a faltörő kost, a parkban célba lőttek, labdát dobáltak kijelölt helyekre és még sok egyéb feladatban is próbára tették ügyességüket, gyorsaságukat, fizikai erejüket.



Ilyenkor szinte észre sem veszi az ember, hogy mennyire számítani kell a másikra, saját magára, pedig az együttműködés ezekben a helyzetekben is alapvető szempont. Egy ilyen tréningnek éppen ez a célja, ami jól jön majd a mérkőzéseken, éles helyzetekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!