Nagyalásony

2016.08.15. 20:45

A boldogság kulcsa - Polgárdy Imre megyei elnök mondott köszöntőt

Címkék#falunap

Nagyalásony - Örömünk és boldogságunk kulcsa a saját kezünkben van, a gondolatainkban és a tetteinkben gyökerezik. Mindenkinek hozzá kell valamit tennie képességei és tudása szerint az egyéni és közös boldoguláshoz - mondta falunapi köszöntőjében Polgárdy Imre, a megyei közgyűlés elnöke.

Penk Tímea

A Ludas-tó melletti szabadidőparkban színes programokat rendeztek. A falunapon Csöngei Gábor polgármester megköszönte mindazok munkáját és támogatását, akik részt vettek a rendezvény létrejöttében, majd az együtt töltött kellemes idő fontosságát hangsúlyozta. Polgárdy Imre arra hívta fel a figyelmet, hogy a közös célokért együtt kell cselekedni.

- Az itt élők, az itt dolgozók és az innen elszármazottak jelentik a falut. Nekik köszönhető, hogy együtt ünnepelhetünk és szórakozhatunk - mondta a megyei közgyűlés elnöke, majd a vágyak teljesüléséhez sok erőt, derűt,
jó egészséget és békességet
kívánt.

A rendezvény változatos programokkal várta a vendégeit, köztük szerepelt gólyalábas produkció, zenés, táncos és sportos műsorok, csikósbemutató, lovaglás, sétakocsikázás. A gyerekeket légvár, lufibohóc, arcfestő és kézműves sátor várta.

Ebéd előtt ökumenikus istentiszteletet tartott Bali Tibor és Árus-Kovács Gábor plébános, Baráth Júlia református és Wagner szilárd evangélikus lelkész. Az esti tűzijáték után a Pulzus együttes zenélt.



Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!