Egy kis nosztalgia

2018.06.15. 13:00

Miből lesz a cserebogár! A Szikla 130 kiló volt, és rossz tanuló

Dwayne Johnson egyetemistaként CIA-ügynöknek készült, melyről egy régi fotó kapcsán vallott.

Rampage Hors de controle Rampage 2018 Real Brad Peyton Dwayne Johnson. Collection Christophel © Warner Bros

Dwayne Johnsont megrohanták az emlékek, amikor megtalált a fiókjában egy régi fotót, amelyen 22 éves egyetemista, 130 kiló és a Miami Hurricanes büszke játékosaként pózol – írja a Híradó.hu.

A színész az Instagramon tette közzé a fotót egy történettel együtt. Mint írta, akkoriban CIA-ügynök szeretett volna lenni, de az egyik tanára gyorsan elvette a kedvét tőle. A professzor elárulta, hogy a CIA-hoz jeles jogi diplomával lehet csak jelentkezni, és ezzel a Szikla minden reménye szertefoszlott. „Belegondoltam, hogy egyetlen komolyabb jogi egyetem sem venne föl azokkal a vacak osztályzatokkal, amik nekem vannak” – kesereg a posztban.

Utólag azért legalább játékból teljesült a Szikla vágya, hiszen a két évvel ezelőtt Központi hírszerzés című akcióvígjátékban kémet alakít, akinek még jogi diplomája sincs. A Híradó.hu szerint Johnsont legközelebb a Felhőkarcoló című akciófilmben láthatjuk, amelyben családját féltő biztonsági szakemberként dacol a terroristákkal és a fizika törvényeivel.

Borítókép: Dwayne 'The Rock' Johnson. Forrás: AFP / WARNER BROS / COLLECTION CHRISTOPHEL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!