néha a jó is sok

2019.03.13. 13:30

Fiai dolgozni küldték Colin Farrellt

A színésznek 11 hónapig nem volt munkája, amit a fiai egy idő után nem bírtak tovább és összepakoltak neki, hogy egy kicsit menjen el otthonról.

Forrás: AFP

Fotó: Robyn Beck

Colin Farrell közel egy évig nem forgatott, fiai pedig már alig várták, hogy visszamenjen dolgozni. A 42 éves színész erről az Ellen show-ban mesélt, meg is nevettette a műsorvezetőt és a közönséget gyermekei, a 15 éves James és a 9 éves Henry reakciójával, akik az egyik nap szó szerint kitessékelték otthonról az apjukat – írja a hirado.hu.

“Tavaly összesen, ha egy hónapot dolgoztam. 11 hónapon át nem volt munkám. Otthon voltam a srácokkal, akiknek annyira elegük lett belőlem egy bizonyos ponton, hogy rám sem tudtak nézni. De tényleg, az egyikük összepakolta a bőröndöm, a másikuk pedig az útlevelemmel állt a bejárati ajtóban, és arra kért, hogy legyek végre egy kicsit idegen” – mesélte humorosan a színész.

Colint most a Disney élőszereplős Dumbó feldolgozásában láthatják a nézők a moziban, de két további filmje is készülőben van, idén pedig a The North Water című televíziós minisorozatban is feltűnik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!