váratlan döntés

2019.03.26. 23:37

Justin Bieber felhagy a zenéléssel

Az Instagram-oldalára feltöltött képe alá írt néhány sort arról, hogy a közeljövőben ne várjanak tőle új zenét a rajongói.

Forrás: Shutterstock

Miután végigturnézta fiatalkorát, jobban szeretne a családjára és az egészségére koncentrálni. Justin Bieber azt mondja, csinál még zenei albumot, de biztosan nem a közeljövőben – adta hírül az Origo.

A még mindig csak 25 éves világsztár, Justin Bieber egy, az Instagram-oldalára feltöltött képe alá írt néhány sort arról, hogy a közeljövőben ne várjanak tőle új zenét a rajongói. Ugyanis jó időre felhagy a zenéléssel. Azt írja, hogy

végigturnézta a tinédzser majd' a húszas éveit is, és ez jócskán kivett belőle.

„Ahogy biztosan sokan közületek is észrevették, hogy nem voltam boldog a legutóbbi turnémon. Egyszerűen nem volt jó, és ennél ti is jobbat érdemeltek, hiszen elmentek egy koncertre, amiért fizettetek, és joggal várjátok, hogy az szórakoztató legyen. És ennek én nem tudtam megfelelni a turné vége felé már” – írja Bieber a magyarázó képaláírásban.

Azt is írta, hogy szeretne a mélyebben gyökerező problémáira koncentrálni. És ezek megoldásával úgy érzi,

megmentheti magát attól, hogy teljesen szétessen, illetve megmentheti a házasságát is.

Bieber 2018-ban jegyezte el a színész Stephen Baldwin lányát, Hailey-t, aki elsősorban modellként kezdte karrierjét, azóta persze már színészkedett itt-ott, és tévés műsort is vezetett. Bieber tavaly novemberben erősítette meg, hogy összeházasodtak.

A kép alatti szövegben amúgy az is szerepel, hogy „amint lehet, kijövök egy nagyon kemény albummal”, ami nyilván azt jelenti, hogy szeretne még zenével foglalkozni, csak nem a közeljövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!