micsoda buli

2019.04.30. 21:45

Balaton Piknik lesz szeptemberben Róisín Murphyvel és a Morcheebával

Idén már két napon át rophatják a táncoslábúak.

Balatonboglár, 2018. augusztus 19. Közönség az osztrák Kruder & Dorfmeister duó koncertjén a Nagyon Balaton programsorozat keretében tartott Balaton Piknik rendezvényen a balatonboglári Gömbkilátónál 2018. augusztus 19-én. MTI Fotó: Varga György

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

Róisín Murphy, a Morcheeba, José González, Nicola Conte, Bebel Gilberto, Maestro, Gilles Peterson és a Nubiyan Twist ad koncertet a második Balaton Pikniken a balatonboglári Gömbkilátónál szeptember 13-án és 14-én.

A tavalyi próbaév folytatásra sarkallta a VOLT Produkció csapatát, a MOL Nagyon Balaton alapítóit. Idén kétnaposra bővítették és új időpontra költöztették a második Balaton Pikniket – írták a szervezők a közleményben.

Célunk, hogy két napon át családias hangulatú, igazi piknik részesei lehessenek vendégeink, miközben a színpadon számos műfaj világsztárjai váltják egymást.

A minőségi élmény érdekében korlátozzuk az eladható belépőjegyek számát, a helyszínt hazai művészek bevonásával tesszük még szerethetőbbé – fogalmazott Lobenwein Norbert, a MOL Nagyon Balaton alapítója.

Mint írták, a

MOL Nagyon Balaton fontos küldetése, hogy a szezonon túl is tömegeket vonzzon a régióba.

„Biztosak vagyunk abban, hogy szeptember közepén valóban hiánypótló lehet az a program, amelyet a Balaton Piknik kínál. Hangsúlyt fektetünk idén a gasztronómiára is, elsősorban a régió legfontosabb képviselőivel, a Balatoni Kör csapatával működünk együtt” – tette hozzá Fülöp Zoltán, a szervező VOLT Produkció vezetője.

A Balaton Piknik első napján, szeptember 13-án a francia Gilles Peterson és a világhírű holland dj-dalszerző, Maestro játszik, majd a zenéjét „kozmikus afro-jazzként” aposztrofáló Nicola Conte & Spiritual Galaxy következik, végül az artpop kiemelkedő előadója, Róisín Murphy ad koncertet.

Másnap a Tom Excell által vezetett brit zenei kollektíva, a Nubiyan Twist és a brazil Bebel Gilberto kezdi, a svéd José González folytatja, végül a kiváló brit trip-hop/downtempo csapat, a Morcheeba zárja a programot.

Borítókép: illusztráció: Közönség az osztrák Kruder & Dorfmeister duó koncertjén a Nagyon Balaton programsorozat keretében tartott Balaton Piknik rendezvényen a balatonboglári Gömbkilátónál 2018. augusztus 19-én.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában