visszatértek

2019.07.20. 12:15

Együtt gálázott Sarah Connor a Terminátorral

Azaz Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger, akik filmjük legújabb részét promózták.

(FILES) In this file photo taken on April 04, 2019 Actors Linda Hamilton (L) and Arnold Schwarzenegger speak on stage during the CinemaCon Paramount Pictures Exclusive Presentation at the Colosseum Caesars Palace in Las Vegas, Nevada. - A smorgasbord of sequels, prequels and reunions from "Terminator" to "Game of Thrones" awaits thousands of misty-eyed comic book geeks and sci-fi nerds descending on San Diego this week for the world's largest celebration of pop culture fandom. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

Az idei Comic-Con egyik nagy találkozása volt a karakterükben különleges kapcsolatnak örvendő (először ellenségként, majd szövetségesként találkozó) Linda Hamilton-Arnold Schwarzenegger párosé – számolt be róla a hirado.hu a TooFab értesülései alapján.

A fotózáson jó volt újra együtt látni a legendás duót, akik a következő Terminátor filmben, a Sötét végzetben is szerepelnek a főhősnő, Mackenzie Davis mellett.

A korai két klasszikust rendező James Cameron ennek a résznek most az írója és a producere,

de sajnos nem tudott részt venni az eseményen, mert gőzerővel dolgozik az új Avataron, cserébe viszont videóüzenetet küldött a közönségnek, melyben az alábbiakat mondta:

„Nincs Sarah Connor Linda nélkül (Linda Hamilton és James Cameron korábban házasok voltak – a szerk.).

Egy hosszú e-mailben győzködtem arról, hogy vállalja el.

Felsoroltam az előnyeit és a hátrányait, de legfőképpen azzal tudtam rá hatni, hogy tudattam vele, hogy ebben a szerepben imádják legjobban a rajongók.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!