kiengedte a gőzt

2020.01.29. 11:59

Káromkodás miatt bírságolták meg Federert

A svájci 3000 dolláros (körülbelül 920 ezer forintos) pénzbírságot kapott amiatt, hogy az amerikai Tennys Sandgren elleni keddi negyeddöntőjében káromkodott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Switzerland's Roger Federer reacts after winning against Tennys Sandgren of the US during their men's singles quater-final match on day nine of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 28, 2020. (Photo by Manan VATSYAYANA / AFP) / IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE

Forrás: AFP

Fotó: Manan Vatsyayana

A 20-szoros Grand Slam-győztes svájci játékos tőle szokatlan módon a harmadik szettben ragadtatta el magát, a székbíró pedig – az egyik vonalbíró jelentése után – figyelmeztette.

A 38 éves, hatszoros melbourne-i bajnok Federer végül hét mérkőzéslabdát hárítva, ötjátszmás csata után jutott be az elődöntőbe, amelyben pénteken a címvédő szerb Novak Djkokovic lesz az ellenfele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!