denevér

2020.10.01. 13:19

Különleges feltétellel bújna ismét Batman szerepébe Christian Bale

Azért reménykedni van okunk.

Best Actor nominee for "Vice" Christian Bale and his wife Sibi Blazic arrive for the 91st Annual Academy Awards at the Dolby Theatre in Hollywood, California on February 24, 2019. (Photo by Robyn Beck / AFP)

Forrás: Robyn Beck / AFP

Fotó: AFP

Minden jel arra mutat, hogy a 46 éves Christian Bale újra Gotham lakosságát védelmezi majd, méghozzá a DC következő, 2022 nyarán érkező The Flash (A Villám) című filmjében, Ezra Miller mellett – írja a hirado.hu.

Az Express szerint, Bale csak azzal a feltétellel vállalja Batman szerepét, ha A sötét lovag trilógia rendezője, Christopher Nolan is áldását adja a karakter eljátszásához.

A rendező, Andy Muschietti terveiből már kiderült, hogy Christian mellett, Ben Affleck és Michael Keaton, akik szintén játszották már a hipergazdag igazságosztó szerepét, szintén feltűnnek majd a több dimenziós moziban, amiben különböző korok Batmanjei tűnnek fel.

A hírt még nem erősítették meg, de az információt az az ember csepegtette el, aki Ben Affleck visszatértét is a hivatalos bejelentés előtt hozta nyilvánosságra. Ha minden igaz, már csak Val Kilmert és George Clooneyt kell behálóznia a DC-nek, hogy teljes legyen a Batman repertoár.

Borítókép: Christian Bale egy 2019 novemberi premieren

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!