hibátlan alak

2020.10.22. 10:30

Óriásit villantott az egykori szépségkirálynő, most is igen formás

Kikandikált a világ egykori legszebb nőjének tangás popója kutyamentés közben.

Model and actress Olivia Culpo attends the 2018 Baby2Baby Gala presented by Paul Mitchell at 3LABS in Culver City, California, on November 10, 2018. (Photo by JEAN-BAPTISTE LACROIX / AFP)

Forrás: JEAN-BAPTISTE LACROIX / AFP

Fotó: AFP

2012-ben, mindössze 20 évesen Amerika legszebb nőjének választották Olivia Culpót, majd néhány hónappal később többek között Konkoly Ágival küzdött meg a világszépe címért. A Miss Universe versenyét pedig nemcsak megnyerte, de elképesztő karriert futott be azóta hazájában. Gyakorlatilag az összes jelentősebb magazin készített már róla fotósorozatot, de a hétköznapokban is arcpirítóan szexi – írja a Ripost.

A minap például a kerti napozást kellett megszakítania, hogy megmentse a bozótban csapdába esett kutyáját, és ezt olyan dögösen csinálta, hogy azzal több százezer lájkot be is zsebelt az Instagramon.

Persze ehhez az kellett, hogy a tangás feneke kikandikáljon az egyik megosztott fotón: az utolsó képre kattintson, ott lesz a lényeg!

Borítókép: Olivia Culpo egy 2018-as rendezvényen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!