a család ereje

2020.11.17. 06:55

Meddő volt a lánya, megszülte saját unokáját egy 51 éves nő

Egészséges kislány unokája született az 51 éves Julie Lovingnak, csakhogy a kisbabát ő maga szülte meg, mert a lánya nem tudta volna kihordani a terhességet.

Breanna Lockwood és a férje Aaron már négy éve próbálkoztak a családalapítással, de a nő nem tudott teherbe esni. Minden specialistát felkerestek és két éven keresztül az összes lehetséges orvosi módszert bevetették, de hiába. Breanna méhe olyan állapotban volt, hogy az orvosok megmondták, csak béranya szülhet gyereket nekik – írja az abcnews.

Breanna elkeseredve mesélte el az édesanyjának, mi történt. Az 51 éves Julie Loving pedig másnap előállt a tervével, miszerint az lenne a legjobb, ha ő lenne a béranya. Igaz ugyan, hogy 51 éves, de 19 alkalommal futotta le a maratont és egészségügyi szempontból is sokkal jobb állapotban volt, mint a kortársai.

Elsőre bizarrnak tűnt az ötlet, de elkezdődtek az orvosi és pszichológiai tesztek, amiből kiderült, Julie Loving alkalmas a béranyaságra. Megkapták az engedélyt és ezután egy különleges 9 hónap vette kezdetét.

 

A beültetés elsőre sikeres volt és a terhesség teljesen komplikációmentesen zajlott. A végén volt egy kis nehézség, ugyanis a köldökzsinór a szülés előtt furcsán megtekeredett, így sürgősségi császármetszéssel jött világra Briar Juliette Lockwood. A szülőszobában ott volt mindkét anyuka, Breanna végig fogta az édesanyja kezét és mellette volt. Azt mondták tele volt érzelemmel az a nap, féltek, sírtak, nevettek és hatalmas boldogság volt, amikor az egészséges kislányt megölelhették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!