életveszélyes tévedés

2020.12.25. 17:50

Kézfertőtlenítős üvegből ivott a 22 éves fiú, azonnal kórházba szállították

Figyelmetlensége miatt a boltban nem ásványvizet ivott, hanem vírusölő kézfertőtlenítőt.

Forrás: Shutterstock

Arran Lawson egy szupermarket alkalmazottja, véletlenül beleivott egy üveg kézfertőtlenítő szerbe. A férfi munka közben figyelmetlenül azt hitte, hogy vizet iszik. Szinte azonnal hányni kezdett és borzalmas kínok törtek rá. A vegyszer megégette a torkát és a gyomrát is – írja a Ripost.

A sürgősségi szolgálat munkatársai kórházba szállították. Az edingburgh-i királyi kórházban az orvosok egész éjszaka megfigyelés alatt tartották – írja a Daily Star, ahol fényképen is megmutatják a tényleg becsapós kinézetű flakont.

„Traumatizáló és félelmetes volt, hogy ez megtörténhetett. A műszakomba mindig viszek magammal egy üveg vizet, főleg most, hogy arcmaszkot kell viselnünk, amitől kiszáradók” – árulta el a szupermarket dolgozója.

„A pénztárnál lévő ügyfeleket figyeltem a kamerákon keresztül, amikor a vizemért nyúltam és egy nagy kortyot lenyeltem. Azonnal éreztem az égő érzést a torkomban” – árulta el a fiatal férfi, aki azt is hozzátette, azért következett be a baj, mert se íze, se szaga nem volt a fertőtlenítőnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!