Bulvár-celeb

2021.04.19. 05:50

„Már most hiányzik” – szívszorító szavakkal búcsúzik férje a rákban elhunyt színésznőtől

Rákbetegségben hunyt el a Harry Potter-filmek sztárja, Helen McCrory. Férje, Damian Lewis szívszorító szavakkal búcsúzott feleségétől.

Forrás: Shutterstock

Helen McCrory brit színésznő 52 évesen távozott az élők sorából. Rákbetegségben hunyt el, állapotát a végsőkig titokban tartották a nyilvánosság előtt, csak a család és a barátok tudtak arról, milyen nagy harcot vív. Ugyan végül a betegség kerekedett felül, férje írása szerint méltósággal és félelem nélkül távozott – írja a life.hu.

Helen McCrory 52 évesen halt meg
Fotó: AFP / Justin Tallis

 

„Már most hiányzik. Az elmúlt hónapokban fényesebben ragyogott, ahogy csak a legfényesebb csillag ragyoghat. Az életben is fel kellett érnünk hozzá, de

a legnagyobb, legbátrabb és legönzetlenebb tette az a saját halálának a normalizálása volt. Semmi félelmet, keserűséget és önsajnálatot nem mutatott. Erősített bennünket azzal, hogy bátran tovább tudott lépni, és ragaszkodott ahhoz, hogy senki ne szomorkodjon”

– írta férje, Damian Lewis.

Damian Lewis, Helen McCrory férje
Fotó: life.hu / showtime

 

A színész azt is elárulta, felesége viccelődött azzal is, hogy szeretné, ha a férjének később sok barátnője lenne majd. A színésznő két gyermeket hagyott hátra, ahogy férje írta, „túl korán”. A 14 éves lányukat, Manont és a 13 éves fiukat, Gullivert.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában