Bulvár-celeb

2021.10.13. 06:00

Borzalmas baleset! Kómában fekszik a kutyáját menteni akaró lány

A fiatal nő testének 90 százalékát súlyos égési sérülések borítják.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A 20 éves Laiha Slayton október 4-én édesapjával és kutyájával a Yellowstone Nemzeti Parkba látogatott, kedvencére azonban nem vigyázott eléggé, ez okozta a tragédiát – írja a Tények.hu.

Rusty a parkban található forrás körül futkározott, amikor hirtelen beleesett a 93 fokos vízbe. Gazdája nem tétovázott és azonnal utána ugrott, emiatt azonban teste több mint 90 százaléka megégett. A történtek után azonnal az Idahói Regionális Orvosi Központ égési központjába szállították, ahol azóta is kómában tartják.

Laiha felépülése hosszadalmas folyamat lesz, rengeteg műtét vár rá, miután az orvosok úgy döntenek, felébresztik őt a mesterséges kómából.

Please help my family and Laiha recover https://t.co/dkc12nSPuT

A fiatal nő apja a lábán szenvedett égési sérüléseket, mivel ő húzta ki lányát a forró vízből, de gyors reakciójának köszönhetően a lány inkább másodfokú égési sérüléseket szenvedett, mintsem harmadfokúakat, ez pedig valamilyen mértékben megkönnyíti majd a kezelését. A lány számára testvére adománygyűjtést indított, ahol eddig 62 ezer dollár, átszámítva csaknem 19 millió forint gyűlt össze.

Laiha kutyája, Rusty a baleset következtében elpusztult.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!