Bulvár-celeb

2023.02.24. 17:30

Ez a gyönyörű magyar lány képviseli hazánkat a Top Model of the World versenyen

A fiatal modell elárult néhány, a nevezéssel kacsolatos, izgalmas részletet.

Forrás: Instagram

Az elmúlt évekhez híven idén is Egyiptomban megrendezendő – 29. Top Model of the World világversenyen ezúttal Nehéz Nóráért szurkolhatunk. 

A Mokka stúdiójában vendégeskedett Fásy Ádám licenctulajdonos és Nehéz Nóra modell, akik a Top Model of the World szereplésről beszéltek.

 

Az egzotikus szépségű Nóra elárulta: meglepődött, amikor Fásy Ádám felkérte a szereplésre, amire természetesen egyből igent mondott. 

A világversenyre nevezés során a résztvevő egyedi arcát és magasságát, valamint egyéb jellemzőket veszik figyelembe. A fiatal modellnek a legnehezebb feladat volt leadni a súlyából, de karatéval, kondival és megfelelő táplálkozással 13 kilót fogyott - írja a Tények.hu.

Fásy Ádám elárulta, hogy már 30 éve vesz részt hazánk a versenyen, és szinte saját lányaként fogadja a tulajdonos a magyar szépségeket, akik az évek során szinte mindig benne voltak a top tízben.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!