Megrázó

2022.01.07. 06:39

Megtörte a csendet a 11 éves annamajori lány, akit leitattak, levetkőztettek és megvertek társai

A brutális esetet a rendőrség vizsgálja.

Embertelen dolgot műveltek egy 11 éves lánnyal társai vasárnap a szlovákiai Annamajorban.

Vasárnap kora este egy 11 éves lányt csaltak ki az egykori szövetkezet területére nála öt évvel idősebb fiatalok a környező, dunaszerdahelyi járásbeli falukból - írja a Paraméter portál.

A lap szerint a fiúk és lányok előre eltervezték tettüket: alkoholt öntöttek le a lány torkán, miközben vélhetően több pofont, ütést is kapott. A fiúk barátnői az egészet felvették a telefonjukkal, illetve képeket készítettek.

A kislányt kórházba kellett vinni. Az áldozat és édesanyja a TV Noviny-nak elmondta, mi is történt pontosan.

Az édesanya szerint lánya délután elkéredzkedett tőle, hogy találkozhasson barátaival, osztálytársaival. Öt óra körül még írt neki sms-t, de aztán már nem tudták őt elérni. A fiatalok az egykori szövetkezetbe mentek, ahol megtörténtek az embertelen dolgok.

Kiderült: a lány csupán arra emlékszik, hogy kiöntötte a kofolát, majd elkezdett rá zúdulni az alkohol. Arra a kérdésre, hogy akart-e alkoholt inni, egyértelmű nemmel válaszolt.

Az anya szerint lányát lefogták, erőszakkal a torkába öntötték az alkoholt, és addig tartották a fejét, amíg le nem nyelte.

Az egyik lány, aki szemtanúja volt a történteknek, a TV Noviny-nak elmondta, hogy a kislányt pofozták, néhányan össze is rugdosták, majd levetkőztették. A szemtanú szerint az egyik erőszakoskodó lány azt mondta, nem lesz az egészből semmi problémájuk, ugyanis az anyukája rendőr.

Amikor a 11 éves lány már nem reagált, a fiatalok azon kezdtek tanakodni, hogy mit mondjanak a mentőknek és a rendőröknek. Állítólag igyekeztek eltüntetni minden nyomot - írja az információk alapján a Ripost.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!