megúszta

2019.08.09. 11:19

Lezárta Neymar ügyét a brazil bíróság

A focistát tavasszal azzal vádolta meg Najila Trindade modell, hogy megerőszakolta őt.

Forrás: AFP

Fotó: Franck Fife

Flavia Merlini és Estefania Paulin államügyészek bejelentették, hogy egyetértenek az ügyben lefolytatott rendőrségi vizsgálat eredményével, és nem emelnek vádat Neymarral szemben, majd Ana Paula Vieira de Moraes bíró csütörtök este az ügy lezárásáról szóló végzést adott ki.

Közölték:

azért döntöttek így, mert a vádló nem szolgáltatott olyan bizonyítékokat, amelyek alátámasztották volna Neymar erőszakos cselekedetét.

A Paris Saint-Germain 27 éves támadója végig tagadta az ellenfele felhozott vádakat, miszerint leitatta és megerőszakolta a brazil modellt. Neymar elmondta: párizsi együttlétük „kölcsönös megállapodás” alapján történt, majd ártatlansága bizonyítására nyilvánosságra hozta azokat az üzeneteket, amelyeket az Instagrammon váltott a vádlóval. Miután utóbbival megsértette a nő privát szféráját, abban az ügyben még tovább nyomoz a Rio de Janeiro-i rendőrség.

Forrás: MTI

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!