Olimpia

2008.08.10. 12:27

<u>Ezüstérem és vívócirkusz porszívóval</u>

<b>Olimpia 2008</b> - A bírók hangsúlyos szereplése eleinte nem vette el <em>Boczkó Gábor</em> lendületét: párbajtőrözőnket csak a francia <em>Jeannet</em> állította meg. Szegény embert még az ág is húzza: a bronzmérkőzés előtt kényszerű szünetnek lehettünk szemtanúi... <em>Friss eredmények itt!</em> <a href="http://www.naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20080810_vivas"><strong>>>></strong></font></a>

Deák Dóra

Mintegy tíz percig élőben követhettük a kínai takarítóbrigád munkáját, mivel a táncos fellépők cipőjétől koszos pástot meg kellett tisztítani. A későn kezdődött mérkőzésen a szerencse is elpártolt Boczkótól: hosszabításban kapott ki a remekül szereplő magyar, így a negyedik helyen zárt.

Az olimpiai címvédő magyar vízilabda-válogatott döntetlennel kezdte szereplését az Európa-bajnok Montenegró ellen. 

A férfi cselgáncsozók 66 kg-os súlycsoportjában Ungvári Miklós becsülettel küzdött, ám a meccs vége előtt három másodperccel a mérkőzés vezetője szabálytalan fogásért megintette a támadásban lévő magyart, aki így kikapott és kiesett.

És ma hajnalban megszületett az első magyar érem Cseh László jóvoltából. Úszónk 400 méteres vegyesúszásban 4:06,16-tal második helyen csapott célba a  4:03,84-es világrekordot úszó Michael Phelps mögött.  Kis Gergő szintén pontszerző helyen, hatodikként végzett.


Olimpiai rovatunk olvasásához kattintson ide!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!