Olimpia

2009.11.10. 09:58

Ügyeljünk a közlekedésre

Veszprém - Lapunk az elmúlt időszakban is fokozottan törekedett a hasznos, olvasóink mindennapjait segítő társadalmi szerepvállalásra.

Kiss Nikolett

Ebben az évben ezt a célt szolgálták például a felesleges közlekedési táblák ellen, a környezetünk tisztaságáért és a parlagfűmentes, tiszta levegőért indított akcióink.

Most Téli utakon címmel indítunk újabb kezdeményezést, amellyel a megváltozott vezetési körülményekre, útviszonyokra, a veszélyes útszakaszokra, az ezzel kapcsolatba kerülő szervek, cégek tevékenységére hívjuk fel a figyelmet.

Az akció meghirdetésére közérdekű, nyilvános fórumot szervezünk, melynek időpontja no-vember 13. 11 óra, helyszíne a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tanácsterme (Bajcsy-Zsilinszky u. 2.).

A fórumra meghívtuk a rendőrség, a mentők, a katasztrófavédelem megyei szakembereit, a Magyar Autóklub, a hóeltakarítással is foglalkozó Magyar Közút Kht., a nagyobb városok közüzemi szolgáltató cégeinek, valamint megyénk Volán-társaságainak vezetőit, képviselőit.

A helyszínen érdeklődőknek lehetőséget teremtünk arra, hogy a téli közlekedési viszonyokkal, megyénk útjainak kritikus pontjaival kapcsolatban megfogalmazzák észrevételeiket, feltegyék kérdéseiket, és azokra az illetékesek válaszoljanak.

A jelzéseket, kérdéseket, képeket, videókat mától várjuk a [email protected] e-mail címre, ezeket az online kiadásunkban azonnal megjelenítjük, továbbítjuk az illetékeseknek és az újságban összefoglaljuk válaszaikat.

A Napló internetes oldalain (www.naplo-online.hu), megyénk térképén folyamatosan frissítjük az aktuális útállapotokat. Akik pedig veszik a fáradságot és értesítik a szerkesztőséget környezetük közlekedéséről, ezzel kapcsolatban e-mailt küldenek nekünk, azok majd sorsoláson vesznek részt, ahol a Magyar Autóklub által felajánlott, négyórás élményautózást és vezetési tréninget nyerhetnek a különleges budapesti tesztpályán. Emellett kisorsolunk majd egy 50 ezer forint értékű autógumi-vásárlási utalványt is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!