Olimpia

2016.08.09. 08:17

Ez a riói szelfi mindent visz!

Rio de Janeiro - Észak- és dél-koreai valójában két jó barát. És reméljük, az előbbi ország képviselője élve megússza ezt a barátkozást!

B. Virág Rita

Ha csak egy pillantást vetünk a képre, akkor mindössze azt látjuk, két mosolygós, vidám tornászlány szelfizett. Azonban, ha alaposabban megvizsgáljuk a fotót, láthatjuk, nem pusztán két sportolóról van szó, hanem egy észak-, illetve egy dél-koreai emberről. Mint köztudott, a két ország viszonya különösen feszült, ám a két lány ezzel mit sem törődve elegyedett szóba egymással.

Forrás: " target="_blank">twitter

A dél-koreai Li Un Dzsut ezért hazájában inkább magasztalni fogják, ám az észak-koreai Hong Un Dzson helyében nem biztos, hogy szívesen hazatérnénk. Utóbbira komoly büntetés várhat, hogy lepaktált a bűnös, világmegrontó dél-koreaival.

A következmények számba vétele nélkül viszont azt mondhatjuk, igen, erről szól az olimpia, ők ketten az ötkarikás eszme megtestesítői.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!