Olvasó

2011.05.17. 16:28

Hát ez nagy szopás volt

Nagy szopás lett volna, ha a dögös szobalány beadja a derekát és elbabázik egy picit a valutaalap elnökével. De nem, õ inkább feljelentést tett, mert a felajzott öregúr mezítelenül kergette a szálloda lakosztályában, és orális szexre akarta kényszeríteni.

Gombás Gabriella

Így lett az ügybõl még nagyobb szopás, mert a kanos úr nem más, mint Dominique Strauss-Kahn, az IMF elnöke, aki a korábbi közvélemény-kutatások szerint a 2012-es francia elnökválasztás legesélyesebb jelöltje – volt.  Ám most már nem az. Mert a szexbotrány után nincs az az ártatlanságát bizonyító alibi, amely vissza zökkenthetné a korábbi pozíciójába.   

A francia baloldalon Strauss-Kahnt tartották a Nicolas Sarkozy elleni választási kampány fõ esélyesének, ebbõl következik, hogy a szexbotránnyal a legveszélyesebb ellenfél esett ki a versengésből. Ellenfelei szerint már akkor „le kellett volna vadászni” amikor  2008-ban kitudódott a viszonya a washingtoni (egyébként magyar) beosztottjával. Politikai körökben úgy vélték, hogy Strauss Kahn igen élénk érdeklõdése a nõi nem iránt olyan mértékû, hogy hátrányára válhat a választási kampányban. S milyen igazuk volt.

Az IMF-vezetőt letartóztatták, azonnal lefújták a találkozót Angela Merkel német kancellárral, csökkent az euro árfolyama, az uniós pénzügyminiszterek látványosan tanácstalankodnak, egyesek szerint a portugál és a görög programok finanszírozása is kérdésessé válhat. Saccolgatják, ki lesz az új elnök, és a megválasztása milyen hatással lesz ez a világgazdaságra. Mi tagadás, nagy szopás.

Pedig meg sem történt. Mármint az orális szex. Nem kívánunk adósak maradni az ifjabb generáció tájékoztatásában, ezért emlékeztetünk az 1999-évi, már-már klasszikussá vált nagy szopásra, Bill Clinton és Monica Lewinsky fehér házi gyakornok egykori afférjára, amelyet teljes világsajtó végigcsámcsogott. Akkor az amerikai elnök a szenátus előtt eskü alatt vallotta, nem volt szexuális viszonya a hölggyel (sic!), minket pedig azóta gyötörnek súlyos kétségek, vajon „viszonynak”  minősíthető-e az orális? (Szakértők hada azóta sem tudott megnyugtató választ adni erre a súlyos szexpolitikai kérdésre.) A szenátus végül nemmel szavazott Bill Clinton eltávolításáról.

Azért csak felmerül bennünk a kérdés: hogyan alakulnának a Nemzetközi Valutalap finanszírozási programjai és miként a francia baloldal választási esélyei, ha a szobalánynak netán kedvére lett volna a játék.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!