Olvasó

2013.04.19. 11:54

Rezsicsökkentésről pró és kontra

A Napló olvasóinak sms-eiből.

- Elképesztő az újabb Gyurcsány-hazugság! Pártjával az Európai Unió vezetőinek a figyelmét próbálja felhívni arra, hogy szerintük Magyarországon demokrácia helyett önkényuralom van. Közben a Gyurcsány-hívek megtámadják és bántalmazzák a Fidesz aláírásgyűjtőit, akik a rezsicsökkentést támogatva három hét alatt több mint félmillió aláírást gyűjtöttek be. Vajon mi a támadók gondolata? Az Orbán-rezsim ne csökkentse az én rezsim? Akkor mi az eredmény: volt egy Gyurcsány-rezsim! (06-20-440-1347)

- A szemétszállítási díj nemcsak a szomszéd megyében emelkedett jelentősen. Nem hagy alább az árjóváhagyók étvágya. Teljes körű felülvizsgálat kell. (06-70-342-8344)

- 9163-nak és a többi rezsilázban élőnek. Egyelőre nem indítják újra a Tisza II. erőművet, nem éri meg a jelenlegi áramárak mellett. A kormány jelen intézkedései miatt több erőmű is ide juthat. És akkor O. V. ígérete ellenére nemhogy energiafüggetlenek leszünk, hanem a gáz, olaj mellett már villamos energiából is teljesen a külföldre szorulunk! És ne feledjük, még mindig az áfa az áramdíj nagyobb része! Abból nem akar engedni O. V. (06-30-260-6425)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!