Olvasó

2015.08.06. 09:41

Rubin diploma

Minden emlékdiplomát kérni kell, ha a feltételek megvannak. Így történt ez esetünkben is már három alkalommal sikeresen.

Olvasó

A lebonyolítás menete az volt, hogy a polgármesteri hivatal felhívására március 31-éig kellett a kérelmeket megfelelően dokumentálva elkészíteni. A veszprémi Polgármesteri Hivatal elküldte a kérelmeket a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai csere János karához, ahol az emlékdiplomákat (arany, gyémánt, vas) kiállították és ünnepélyes keretek között át is adták. Az előző három alkalomhoz hasonlóan most is elment a kérelem Győrbe, ahonnan két hónap után elutasító válasz érkezett azzal az indokkal, hogy szabályzatuk szerint nem jogosultak a kérés teljesítésére, sőt az előző három kiadása is jogtalan volt. Többszöri telefonálás után közölték, hogy ott kérjem, ahol a tanítói oklevelet abszolváltam. A tanítóképző ma már nem létezik, hanem egy ipari középfokú intézmény működik a helyén, ahol nem gyakorlat az elődintézményben végzettek részére emlékdiploma kiállítása. Hová, merre tovább, mi a teendő, hogy a jogos rubin emlékdiploma elkészüljön?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!