Farsang

2023.02.07. 08:00

Farsangi rendezvény Padragkúton

Ajka padragkúti városrésze arról kezd híres lenni, hogy jobbnál jobb családi programokat rendeznek meg a művelődési házban a Civil Fórum Padragkútért Egyesület szervezésében.

Olvasó

Fotó: olvasó

 

Az elmúlt hétvégén nagy sikerű farsangi rendezvényt tartottunk a gyermekek, majd az esti óráktól a felnőttek számára is. Legnagyobb örömünkre most is sokan eljöttek a családi délutánra, a szülők, a nagyszülők a gyerekekkel, unokákkal együtt vettek részt a programon. A művelődési ház termeiben családias hangulatban folyt az arcfestés, az álarckészítés, egész délután hajtogatta a figuráit a lufibohóc a gyermekek számára. Az egyesület tagjai forró teával, farsangi fánkkal, zsíros kenyérrel kínálták a résztvevőket. Az egyesület fiatalabb tagjai játékos vetélkedőkkel szórakoztatták a gyermekeket, természetesen a rendezvény csúcspontja idén is a gyermekek jelmezes felvonulása volt.

Ezzel még nincs vége az egyesület farsangi programjainak, február 10-én délután ellátogatnak hozzánk a mohácsi busók, felvonulnak, műsort adnak, majd a kiszebáb elégetésével megpróbáljuk elűzni a telet.  Minden környékbeli érdeklődőt ismét szeretettel vár az egyesület vezetősége.

Rendezvényt a Nemzeti Együttműködési Alap és a Városi Civil Alap támogatta.

 

Szabóné Preininger Csilla

Ajka-Padragkút

 

 

 

 

 

 

Címkék#farsang

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!