Járvány

2021.07.05. 13:33

Kórházban ápolják a luxemburgi miniszterelnököt

Xavier Bettelt, aki májusban megkapta az AstraZeneca svéd-brit gyógyszergyár oltóanyagának első adagját, de a másodikat még nem vasárnap szállították kórházba.

Továbbra is kórházi megfigyelés alatt tartják Xavier Bettel luxemburgi miniszterelnököt, miután a múlt hét végén pozitív koronavírus-tesztet követően kórházba került – közölte újságírókkal hétfőn a luxemburgi kormány egyik tisztségviselője.

Bettelt – aki májusban megkapta az AstraZeneca svéd-brit gyógyszergyár oltóanyagának első adagját, de a másodikat még nem – vasárnap szállították kórházba, miután a hét elején pozitív lett a koronavírus-tesztje.

A luxemburgi RTL műsorszolgáltató értesülései szerint a miniszterelnökön további vizsgálatokat végeznek, és a következő 24 órában megfigyelés alatt tartják. A miniszterelnök ezt megelőzően részt vett az uniós tagországok állam-, illetve kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozóján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában