Rejtély

2022.01.03. 17:52

Miért lett az év végére egyedülálló Jakab Péter felesége?

Jakab gyakran nyilatkozza, hogy a magánélete nincs válságban.

Sokakat meglepett és elgondolkoztatott az év végén egy apró változás Jakab Péter feleségének nyilvános Facebook-profilján. Jakab-Kiss Orsolya mintha jelezni akart volna valamit ország-világ előtt - írja a Ripost. 

Sokan emlékezhetnek rá, hogy mit mondott Jakab Péter felesége amikor a Jobbik elnökének legutóbbi „lakhatási-botránya” kapcsán megkereste őt a Blikk. Az asszony, Jakab három gyermekének az édesanyja a rendkívül kényelmetlen helyzetben elegánsan csak annyit válaszolt a Blikk újságírójának kérdésére, mit szól a történtekhez, hogy magánéleti kérdésekben nem nyilatkozik.

Nem sokkal később Jakab Péter a következő poszttal igyekezett mindenki előtt bizonyítani, hogy a magánélete nincs válságban. A poszt alá ezt írta:

A gyűlöletre szeretettel.

A gyalázkodásra mosollyal. :-)

Kellemes adventi készülődést! ?

A botrányt első körben a Bors cikkei robbantották ki. Ezekből kiderült, hogy Jakab Péter egy „munkalakásban”, erős gyanúra okot adó körülmények között késő estétől másnap délelőttig gyakran tölti együtt az időt a párt kabinetfőnökével, Molnár Enikővel. Reggelente nem egyszer valósággal kilopakodtak a „munkalakásból”.

Egyelőre nem tudni, hogy mindez hogyan van összefüggésben azzal, hogy az év végi ünnepek után a Jobbik pártelnök felesége úgy látta jónak, nyilvánosan is deklarálja nyilvános Facebook profilján, hogy szingli, vagyis innen kezdve már nem párkapcsolatban él.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában