Ukrán válság

2022.03.03. 15:40

Kocsis: vagy tényleg nem értik, vagy pontosan értik, de annyira megátalkodottak

A a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője közösségi oldalán tette közzé bejegyzését.

Ennek az országnak van egy korábbi miniszterelnöke, aki egy átlagos hétköznapon 12:56-kor már olyan állapotban van, hogy nem érti, miért mondja azt a mostani miniszterelnök, hogy az Ukrajnába szállított fegyverek akár a kárpátaljai magyarok ellen is fordulhatnak – írja Kocsis Máté.

Nem érti szegény korábbi miniszterelnök, hogyan fordulhatna ez elő, ezért inkább cinikuskodik.

Márki-Zay, egy kis politikai hasznot várva azt mondogatja a sajtóban, hogy „a kárpátaljai magyarok alapvetően oroszbarátok”, meg azt, hogy a magyar miniszterelnök egyszemélyben felelős az ukrán-orosz háború kirobbanásáért, akkor bizony egyes szélsőséges ukrán nacionalista csoportok könnyedén szembefordíthatják valamikor a fegyvereiket az országukban élő magyarokkal – írja Kocsis Máté. 

Ferenc úrék vagy tényleg nem értik, hogy mi az összefüggés, vagy pontosan értik, de vannak annyira megátalkodottak, hogy bármit és bárkinek az életét kockára teszik, csak hogy Orbán Viktort támadhassák.

Nos, ezért kérjük őket nap, mint nap arra, hogy legalább most ne beszéljenek őrültségeket, mert Magyarországnak ki kell maradnia ebből a konfliktusból! Minden bolond nyilatkozat csak olaj a tűzre. Számunkra a magyar emberek biztonsága kell, hogy a legfontosabb legyen, éljenek a határ bármely oldalán. Őrizzük meg Magyarország békéjét és biztonságát!

Borítókép: Gyurcsány Ferenc / Magyar Nemzet / Kurucz Árpád

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában