Ukrajnai háború

2022.03.17. 14:57

Orbán Viktor: felkészültünk a jelenleginél is nagyobb menekülthullám kezelésére

Nyíregyházán tartott ellenőrzést a kormányfő.

Orbán Viktor miniszterelnök és Pintér Sándor belügyminiszter csütörtökön Nyíregyházán ellenőrzést tartott abban a rendészeti központban, ahol a katasztrófavédelem és más állami szervek a nap 24 órájában koordinálják a menekültekkel kapcsolatos feladatokat – tájékoztatott Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Orbán Viktor miniszterelnök (j2) és Pintér Sándor belügyminiszter (b4) ellenőrzést tart 2022. március 17-én abban a nyíregyházi rendészeti központban, ahol a katasztrófavédelem és más állami szervek a nap 24 órájában koordinálják a menekültekkel kapcsolatos feladatokat.
Forrás: Fischer Zoltán/MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

A központban nyomon követik, hová mennyi menekült érkezik pontosan, buszokat szerveznek és gondoskodnak arról, hogy mindenkinek jusson ellátás és szállás – mondta.

 

A kormányfő az ellenőrzésről egy fotót is megosztott a Facebook-oldalán.

Felkészültünk a jelenleginél is nagyobb menekülthullám kezelésére

– írta a képhez Orbán Viktor.

 

 

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök (j) ellenőrzést tart 2022. március 17-én abban a nyíregyházi rendészeti központban, ahol a katasztrófavédelem és más állami szervek a nap 24 órájában koordinálják a menekültekkel kapcsolatos feladatokat. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában