Illegális bevándorlás

2022.11.15. 15:12

Magyar-osztrák-szerb csúcstalálkozó lesz Belgrádban

Az első magyar-osztrák-szerb hármas csúcstalálkozó október 3-án zajlott Budapesten, a megbeszélések központi témája az illegális migráció elleni közös küzdelem volt.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Karl Nehammer osztrák kancellár, Orbán Viktor kormányfő és Aleksandar Vucic szerb államfő szelfit készít a magyar-osztrák-szerb csúcstalálkozón a Karmelita kolostor teraszán 2022. október 3-án

Forrás: Miniszterelnöki Sajtóiroda/MTI

Fotó: Fischer Zoltán

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Belgrádban részt vesz Magyarország, Szerbia és Ausztria második háromoldalú csúcstalálkozóján - erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden.

A szerb sajtó Aleksandar Vucic elnök hivatalára hivatkozva arról adott hírt, hogy Orbán Viktor, Karl Nehammer osztrák kancellár és a szerb államfő találkozója után sajtótájékoztatót is tartanak.

Az első magyar-osztrák-szerb hármas csúcstalálkozó október 3-án zajlott Budapesten, a megbeszélések központi témája az illegális migráció elleni közös küzdelem volt - emlékeztetett Havasi Bertalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában